OBAVIJEST

CZSS Split do daljnjega ne radi sa strankama!

OBAVIJEST

Na temelju Zakona o Nagradi za promicanje prava djeteta (Narodne novine, broj: 96/03 i 33/05) i članka 2. Pravilnika o Nagradi za promicanje prava djeteta (Narodne novine br. 111/05) Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspisalo je Natječaj za dodjelu "Nagrade za promicanje prava djeteta" u 2018. godini.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Centar za socijalnu skrb Split prikuplja i obrađuje sljedeće vrste osobnih podataka:
− osobne podatke zaposlenika Centra, pripravnika, osoba na stručnom osposobljavanju i osoba na praksi,
− osobne podatke o kandidatima koji sudjeluju u natječajnom postupku za zasnivanje radnog odnosa ili za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa,
− osobne podatke o korisnicima prava i usluga temeljem javnih ovlasti, članovima njihovog kućanstva i članovima obitelji,
− osobne podatke o članovima Upravnog vijeća Centra i članovima povjerenstava,
− osobne podatke o pružateljima socijalnih usluga i poslovnim partnerima,
− osobne podatke vanjskih suradnika.

Ciklus predavanja

U sklopu edukacijskog ciklusa 'Razmijenimo znanje' koje organizira Udruga za psihosocijalnu podršku Feniks u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Split, dana 9. siječnja 2017. godine, Sandra Čanić, prof. psihologije održala je predavanje na temu 'Mržnja'.

Pilot projekt "Mi smo u gradskom kotaru"

Pozivamo vas na obilježavanje Međunarodnog dana seoske žene koje će se održati dana 15. listopada 2016.g. (subota) u prostorijama MO „SRINJINE“ (u mjesnom odboru).

Iz medija

Povodom tragičnog događaja u kojem je smrtno stradala jedna osoba medijima se obratila ravnateljica Centra za socijalnu skrb Split, Tatjana Vukman.

Ciklus predavanja 'Razmijenimo znanje' - Što s emocijama?

U sklopu edukacijskog ciklusa 'Razmijenimo znanje' koje organizira Udruga za psihosocijalnu podršku Feniks u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Split, dana 10. listopada 2016. godine, Margareta Medić, mag. psihologije održala je predavanje na temu 'Što s emocijama?'.

Ciklus predavanja 'Razmijenimo znanje' - Sreća

U sklopu edukacijskog ciklusa 'Razmijenimo znanje' koje organizira Udruga za psihosocijalnu podršku Feniks u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Split, dana 7. studenog 2016. godine, Vedrana Radić Brajnov, prof. psihologije i Danica Ergovac, mag. psihologije održale su predavanje na temu 'Sreća'.

Ciklus predavanja 'Razmijenimo znanje' - Tuga i tugovanje

U sklopu edukacijskog ciklusa 'Razmijenimo znanje' koje organizira Udruga za psihosocijalnu podršku Feniks u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Split, dana 5. prosinca 2016. godine, Edina Košta, prof. psihologije i Valentina Španić, dipl. soc. radnica održale su predavanje na temu 'Tuga i tugovanje'.